Liam Osmani mund të rikthehet në shtëpinë e “Big Brother VIP”?

“U desh të futej në Big Brother  që të kapej. E pashë të panevojshëm numrin e lartë të efektivëve që mbërritën këtu, sepse nuk akuzohej për ndonjë vepër të rëndë. Uroj t’i zgjidhë sa më shpejt dhe t’i kthehet jetës së tij.”- tha Arbër Hajdari.

“Çështja vijon të jetë në gjyqësor. Ekziston një mundësi që Liami të dalë paq nga kjo histori dhe nëse kjo ndodh, shtetasi gjerman, Liam Osmani, ku i dihet mund të kthehet në BBV. E lëmë me retiçencë këtë”- tha Ledioni.source https://bigbrothervip.top-channel.tv/2024/03/05/liam-osmani-mund-te-rikthehet-ne-shtepine-e-big-brother-vip/

Post a Comment

0 Comments