“Po të dridhet buza, ke nevojë për një teke”/ Përplasja me Ilnisën, Rikja: Më ke përmendur emrin …

Debati mes Rikes dhe Ilnisës është një nga temat e radhës që është dikskutuar në programin e sotëm.

Teksa gjatë javës Rike e ka akuzuar Ilnisës që i dridhej buza dhe se kishte nevojë për teke, kjo e fundit shpesh e ka provokuar për të shkurën e saj.

Ilnisa: Nga ta nis dhe ta bitis. Ju i patë edhe vete ato skena, hapat e Rikes dhe teket që ajo më përmendi

Rike: Më ke përmendur edhe ti emrin e gjyshes , si mundesh?

S’po të dridhet buza sot. Të më shpjegoj pse më tha “Në çfarë kushtesh je rritur ti Rike”?source https://bigbrothervip.top-channel.tv/2024/01/16/po-te-dridhet-buza-ke-nevoje-per-nje-teke-perplasja-me-ilnisen-rikja-me-ke-permendur-emrin/

Post a Comment

0 Comments