Konflikti i ashpër mes Sarës dhe Françeskës/ Opinionistët: Ishte e shëmtuar

Opinionistët Ori Nebijaj dhe Arbër Hajdari kanë komentuar konfliktin e ashpër mes Sarë dhe Françeskës, që u pasua me një zarf të zi nga Vëllai i Madh.

“Absolutisht jam e çuditur. Kam dëgjuar Sarën që e kishte të planifikuar këtë gjë pas debateve që kanë pasur. E kishte plan të shkonte në tualet. Planin e rrëzoi ajo vetë. Mendonte se do dilte në nominim. Unë kam kuptuar që Vëllai i Madh merr gjithmonë një vendim në varësi të rrethanave. Është shumë e shëmtuar që shoh dy vajza të bëjnë këtë gjë. Franceska e lëshon gojën me shumë vajza. Dhe jo vetëm ajo. Por dhe gjesti i Sarës është i shëmtuar. E priti të hynte në banjë e mbajti aty dhe pastaj e shtyu. Ka pasur përplasje fizike.”- tha Ori Nebijaj.

“Ishte situatë e shëmtuar. Që nga diskutimi i të mbathurave, tek gjesti nga një vajzë për një vajzë. Apo dhe diskutimi për zhulin. Ishte një kopje e shëmtuar e një ngjarjeje që ka ndodhur vjet. Por vjet u futën me dëshirë ndërsa këtë herë kemi shkeljen e dy rregullave, konfrontimi fizik dhe kufizimi i hapësirës. Uroj që këto gjeste mos i shoh në shtëpi. As publiku nuk do t’i shohë. Nuk i bën kjo ta fitojnë Big Brother, nuk e ngre figurën e tyre.”- tha Arbwt Hajdari.source https://bigbrothervip.top-channel.tv/2024/03/05/konflikti-i-ashper-mes-sares-dhe-franceskes-opinionistet-ishte-e-shemtuar/

Post a Comment

0 Comments