Situata e rënduar gjatë javës, Erjola: Nuk e kisha mendjen te Meri dhe fantazmat…

Erjola gjatë javës kaloi një moment frike duke përmendur fantazmat dhe për këtë gjë ndoqi disa rituale.

Gjatë “prime”-t ajo u shpreh:

“Të them të drjetën nuk ia vura dot veshin, sepse isha e prekur dhe nuk e kisha mendjen te Meri dhe fantazmat. Pastaj ritualet e kripës, ne te veriu, e kemi si zakon që i djegim kripë fëmijëve,

Ju falënderoj me gjithë shpirt që më sollët psikologen dhe ishit të kujdesshëm me mua. E dyta, më mirë që u shkarkova sepse tani jam gati të luaj”.source https://bigbrothervip.top-channel.tv/2024/02/03/situata-e-renduar-gjate-javes-erjola-nuk-e-kisha-mendjen-te-meri-dhe-fantazmat/

Post a Comment

0 Comments