Spektakli i kësaj të marte në Big Brother VIP ka nisur me mesazhe shumë të forta, teksa vajzat e shtëpisë kanë ndarë hisotri që prekin shumë gra.

Roza dhe Julia treguan se kanë qenë viktima të ngacmimeve seksuale duke treguar se i ndanë këto histori, si mesazh për të gjitha vajzat që kanë përjetuar të njëjtën gjë.

Julia: E falenderoj Vëllain e Madh që u jep zë këtyre bisedave që ne bëjmë tek-tuk. Arsyeja pse unë e ndava, unë nuk kam përdorur emra, sepse janë të parëndësishëm për ngjarje. Dua ta ndaj, sepse mendoj që kjo gjë ende nuk është tejkaluar, madje vazhdon të jetë në rrugëtimin e shumë vajzave të reja që kanë ëndrra. Nuk e them si hamendësim, e di sepse kam folur me vajza të reja. Një shkas për këto janë edhe ato që shkruhen kur ne bëjmë lojëra për Erjolën. Unë këtë vajzën e shoh përditë dhe nuk ka asnjë sjellje për ato fjalë. Ne që e kemi këtë moshë, duhet të ngremë zërin sepse e kemi kaluar fikën. Duhet të flasim që ato të mos kenë frikë dhe të realizojnë ëndrrat

Roza: Historia që unë tregova ka ndodhur në një TV që është mbyllur dhe me një njeri që nuk është shqiptar. I dhashë zë për vajzat që kanë këtë histori. Jam duke u dukur më shumë, kështu që po të kesh talent dhe vendosmëri, mund të ngrihesh shumë lart. Ky ishe mesazhi im për vajzat dhe gratë që përplasen me të tilla fenomene.source https://bigbrothervip.top-channel.tv/2024/03/19/viktima-te-ngacmimeve-seksuale-roza-dhe-julia-tregojne-pse-ndane-historite-e-tyre-ne-bbv/