Rezultatet e televotimit/ Ja çifti i banorëve që shkon kokë më kokë në nominimin e së martës

Silvi dhe Ledjona do të shkojnë në nominim mes njëri-tjetrit, me njërin prej tyre që do të lërë shtëpinë të martën.

Çifti i tyre ishte më pak i votuari në televotim, pas dysheve të krijuara nga Jetmiri në “prime”-n e kaluar.source https://bigbrothervip.top-channel.tv/2024/03/10/rezultatet-e-televotimit-ja-cifti-i-banoreve-qe-shkon-koke-me-koke-ne-nominimin-e-se-martes/

Post a Comment

0 Comments