“Po luan pisët”/ Debatet Ilnisa-Sara futem mes miqësisë së Bardhit dhe Meritonit: Nuk më pëlqen çfarë po bëni

Meriton idhe Barhdi janë dy banorët e “Big Brother VIP” të cilët kanë një miqësi, e nisur para hyrjes në shtëpi.

Megjithatë, kjo miqësi duket se po has pengesa për shkak të lidhjeve që ata kanë krijuar brenda në shtëpi, pasi Sara dhe Ilnisa nuk kanë aspak marrëdhënie të mira me njëra-tjetrën. Ato kanë debatuar edhe në spektaklin e sotëm, duke përfshirë dhe dy djemtë.

Sara: “E kanë parë të gjithë që unë i kam këkruar fairplay. Kam dëgjuar që ajo më ruan nga Bardhi dhe kam dashur që bisedat tona të jenë mes nesh, pa ndërhyrjen e djemve. I kam thënë që nuk më intereson gjë nëse Meritoni është i lumtur. I kam kërkuar lojë të pastër, vetëm unë dhe Ilnisa, i kam thënë lëri djemtë jashtë se janë shok që jashtë. Bardhit i kërkova ndërhyrjen sepse mendova që ishte momenti i duhur, sepse ishte e rëndë kur tha që ‘ty dhe po nuk të gjetën në rrugë nuk të marrin’.”

Ilnisa: “Gjëja që di të bësh më mirë është të gënjesh, të kamuflohesh. Je shumë e zonja të manipulosh. Të kam nxjerrë perla nga goja. “

Sara: “ Ti më provokon gjatë jgithë kohës, mos fut në sherr këta të dy. Nuk mendo që Bardhi e mendon vërtet se unë po luaj me këtë gjë. Kjo nuk ka lidhje me dashurinë e tyre, se sa me personalitetin që shoh te Sara. Në mendimin tim, ata janë komplet të kundërt.”

Sara: “Nuk ka çfarë të duhet ty, më ka zgjedhur ky.”

Ilnisa: “Kjo ka përdorur shumë gjëra, përdor shtratin…”

Sara: “Unqë kam respekt për Meritonin, për ty e kam bërë të qartë që nuk kam”

Meritoni: “Nuk është e drejtë as nga Ilnsia, as nga Sara që na përmend mua dhe Bardhin. Unë komunikimin me Bardhin e kam intim, i kam thënë dhe nëse Ilnisa të thotë diçka që nuk të pëlqen ktheju. Sara i ka thënë shumë gjëra në mënyrë të keqe dhe jo në mënyrë të qetë. Në mënyrë tendecioze. Bardhi është shumë i pjekur. Për ju të dyja nuk më pëlqen hiç.“

Vardhi: Më pengoi shumë fjala, por si shoku i shokut tim nuk fola. Ilnisa ka bërë lojë të pistë. E mendoj këtë tani, uroj mos ta kem. Kam pasur marrëdhënie shumë tëm irë me të. I kam thënë që ka pasur votat e nënës time. Por momentalisht mendoj që ka bërë lojë të pistë. Edhe po të mos ishte Sara, unë do kisha reaguar. Të dyja i kam kritikuar. Nëse vazhdoj të përmendem bashkë me Meritonin, do reagojmë, do luajmë pisët.”



source https://bigbrothervip.top-channel.tv/2024/02/10/po-luan-piset-debatet-ilnisa-sara-futem-mes-miqesise-se-bardhit-dhe-meritonit-nuk-me-pelqen-cfare-po-beni/

Post a Comment

0 Comments