Debat i agravuar me Meritonin, Erjola nuk përmbahet: Turp të të vij, po të bën ajo më të zi se vetja

Një debat i ashpërt ka ndodhur mes Erjolës dhe Meritonit gjatë ditëve në shtëpi, ku Meritoni u ndje i prekur pasi djali i tij u përmend nga Erjola. Ky debat agravoi dhe në “prime”, me banorët që reaguan kështu:

ERJOLA: Nuk ishte një hakmarrje. Tentova të isha serioze dhe nuk talla as përdora fëmijën e askujt. Ajo fjala ‘cesurtoj’ është që e ndjekin familje, fëmijë dhe djali i tijn. Nuk thashë asdgjë tendencoze. Evidentova një fakt që kur ai nuk është në rol, e përdor e tall dikë me fëmijën e vetë.

Është e ndikuar në momentin që ai është i ndikuar dhe i hipnotizuar. E kam bërë në një diskutim me të dhe më ka thënë që nuk diskutohet. Atëherë pse ne njerëzit që e njohim e evidentojmë një gjë të tillë.

MERITONI: Më përemnde djalin. Po më ofendon djalin me situatën e Gazit.

ERJOLA: Do më dukej njeri po të ishte vetëm. Prandaj dhe i përgjigjem kaq ashpërt. Nëse luan me mua ashpër, ashpër do jem. Jo pasarelë, nxjerrja e llapës. Me mua duhet të merret si lojtare dhe jo me fizikun tim, sepse jam e lodhur.

MERITONI: Me Romeon i kemi sqaruar. Me Erjolën më vjen keq që ka pasur një qasje me mua. Është ndikuar komplet prej Ledjonës dhe disave.

LEDJONA: Pse nuk e pranon që sillesh keq me vajzat?

ERJOLA: Meritoni ishte ai që ku mu përmend edukata e familjes, ai qeshte.

MERITONI: S’kisha dëshirë të më përfshihej shoqëria ime. Nuk krahasohet shoqëria ime e Romeon me asnjë shqoëri tjetër këtu brenda. Mua më vjen keq që përdoret djali im në një situatë me Gazin. Ishte e turpshme.

ERJOLA: Aq shumë e njeh ajo partnerin e saj, sa më tha mua që unë po flikrtoj me Meritonin. A kemi flirtuar ndonjë moment? Po bëhet telenovela e radhës. Turp të të vij, serpse po bëhesh si ajo. Po të bën ajo më të zi se veten. Po të jesh mashkull e pranon që nuk ke flirtuar. Apo do ta përdorësh si me Riken.source https://bigbrothervip.top-channel.tv/2024/02/27/debat-i-agravuar-me-meritonin-erjola-nuk-permbahet-turp-te-te-vij-po-te-ben-ajo-me-te-zi-se-vetja/

Post a Comment

0 Comments