Nominimi i parë në shtëpinë e “Big Brother VIP”/ Ja si e kanë përjetuar 5 banorët

Alfio, Gazi, Heidi, Meri dhe Gabriele janë 5 banorët që janë në nominim për këtë javë. Njëri prej tyre do duhet të lërë shtëpinë, pasi publiku do votojë për të shpëtuar më të preferuarin. Por si e kanë përjetuar ata këtë javë?

“Në mënyrën më perfekte të mundshme. Nuk kam fare frikë”– tha Meri.

“Shumë mirë, në fakt po e shijoj”- tha Gabriele.

“Nominimi ka qenë shumë i frikshëm. Mendova që do isha mirë, por…”– tha Gazi.

“Unë mirë, pak adrenalinë, por kjo është loja. E kam marrë me qetësi”- tha Heidi.

“Kam pak emocione, është e kotë ta mohoj. Para apo mbrapa, të gjithë do dalim, kështu që jam i qetë”– tha Alfio.source https://bigbrothervip.top-channel.tv/2024/01/23/nominimi-i-pare-ne-shtepine-e-big-brother-vip-ja-si-e-kane-perjetuar-5-banoret/

Post a Comment

0 Comments